Externt‎ > ‎

Grattis lärare: Miljöpartiet Haninge satsar på er - igen


Nu är det klart! 

Lärarlönerna i Haninge ökas med 3,6 procent i snitt i år (2014)! 

Det var alltså inte nog med att förhandlingarna om lärarlöner landade på 3.1% förra året (2013). 

Miljöpartiet de Gröna i Haninge är glada att kunna bidra till att kommunen satsar ordentligt på lärarna – även ekonomiskt. Som vi har påpekat flertalet gånger tidigare så är satsningar på lärarlöner en viktig del i arbetet att höja lärarnas status i samhället. Då kommer fler vilja utbilda sig till lärare. Då blir det lättare att få bra lärare till våra skolor i Haninge. Genom att fler motiverade lärare kommer till arbetet varje dag kommer vi att nå bättre resultat i skolan, oavsett om vi pratar om betyg, trygghet eller arbetsmiljö. Det känns verkligen som vi är på väg åt rätt håll.

Frågor hänvisas till:
Johan
 Svensk, ansvarig för skolfrågor, 073 941 3077
Marianne Reinemar, skolpolitiker
Mehmet Cocksürer, skolpolitiker


Comments